26.01.2018

Dobrodošli pri nas doma

Selitev na novo spletno stran je z veliko pozitivne energije uspešno zaključena. Z Juretom sva res vesela, da ste se odzvali povabilu in upava, da nas boste pogosto obiskovali.

Nekateri nas že poznate, saj ste na Facebook strani Porabi manj, bodi učinkovit pomagali izbrati priimek za našo spletno družino. Pred tem pa ste nekateri pomagali izbrati vsebine, ki jih bova skupaj z našimi prijatelji delila z vami. Za tiste, ki nas še ne poznate je moje ime Eneja. Po poklicu sem arhitektka in uživam v zbiranju koristnih informacij, ki mi pomagajo pri urejanju prostorov. Moj mož Jure pa je inženir, ki koristne ideje rad uresničuje. Hčera Ana i sin Miha imata rada  šport, glasbo in ples. Oba imata rada tehnologijo in zanima jih kako stvari  delujejo. Rasteta ob različnih napravah in z Juretom si prizadevava, da jih učinkovito uporabljata.

Z Juretom se bova potrudila, da bo naše druženje koristno in zabavno. Tehnični aparati so postali del našega vsakodnevnega življenja. Ob tem ko nam lajšajo življenje pa postajajo vse bolj kompleksni. Zato je pomembno, da znamo izbrati tehnične naprave in sisteme, ki ustrezajo našim potrebam. Z vami bova delila uporabne nasvete z namenom, da pridobite osnovne informacije. S prijatelji bomo pripravljali aktualne novice, ki vam bodo v pomoč pri gospodarjenju. Z veseljem vam bova pomagala pri uporabi aplikacije Porabimanj, ki brezplačno omogoča okvirne izračune prihrankov pri energiji. Boste videli, da učinkovita raba energije ni težka.

Da ne boste zamudili kakšne pomembne novice ali nasveta, ki ga morda prav zdaj potrebujete vas vabim, da se prijavite na novice.

Eneja Varčun

Eneja Varčun / Porabimanj INFO / Ilustracija: Branko BaćovićNe zamudite koristnih vsebin, ki sva jih z Juretom izbrala za vas.